Vischstraat 19
3231 AV BRIELLE

€ 349.000,- k.k.
€ 349.000,- k.k.
Beleggingsobject! Uw spaargeld levert tegenwoordig niet veel meer op, dit object biedt een rendement van ± 8%!

In het hart van het pittoreske centrum gelegen woon-/winkelobject bestaande uit winkelruimte op de begane grond alsmede een appartement met 3 slaapkamers gelegen op de 1e verdieping. Het pand is in zijn geheel verhuurd waardoor het interessant beleggingsobject is. Begane grond is afzonderlijk van het appartement te verhuren, het appartement wat gelegen is op de 1e verdieping heeft namelijk een eigen toegangsdeur. Het geheel is gelegen op 117 m² eigen grond.

Indeling:
Winkelruimte: (circa 110 m² VVO), entree op de begane grond met een bezoekersruimte (12,90 x 4,74m) en (7,00 x 3,35m). Achterin de winkelruimte is een aparte keuken (3,09 x 2,03m) met wandopstelling keukenblok, een apart toilet en toegang tot een kleine bergruimte. De winkelruimte beschikt over een eigen cv-ketel (bouwjaar:1995) en alarminstallatie.

Woonhuis: (circa 90 m² VVO).
Entree/gang (11,01 x 1,66m) met de trapopgang naar de verdieping. Overloop met meterkast en opstelling van de cv-ketel (bouwjaar:2000).
Gang met toegang tot 3 slaapkamers van resp. (4,37 x 2,63m), (2,82 x 3,48m) en (3,73 x 2,82m). Toiletruimte. Badkamer (1,07 x 2,21m) met wastafel en douchecabine. Woonkamer (9,09 x 4,34m) met een "oude" keuken in hoekopstelling. Veel lichtinval door meerdere dakkapellen.

Bijzonderheden:
Huidige huuropbrengst bedraagt tussen de € 30.000,- / € 36.000,- per jaar.

Kortom een zeer aantrekkelijk multifunctioneel object met een aantrekkelijk rendement (of kiest u toch liever voor 0,3% bankspaarrente?) !

Extra Dossiers
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Afdrukken
Perceeloppervlakte:
Woonoppervlakte:
Bouwjaar/-periode: 1830
Postcode: 3231 AV
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Garage: Nee

Isolatie


Tuin

Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf