Verkoop en taxatie van agrarisch en landelijk vastgoed

Een vak apart

Agrarisch en landelijk vastgoed is een vak apart. Lobs Makelaardij kent deze wereld als geen ander. Omringd door landerijen, wei- en landbouwgrond gaat ons uitgangspunt ‘dichtbij de klant’ hierbij letterlijk op. Dankzij diepgaande kennis van de lokale agrarische vastgoedmarkt, een groot netwerk en een hoge mate van betrokkenheid bij elke opdracht brengen wij vraag en aanbod op de juiste manier bij elkaar. Wij bemiddelen hierbij zowel bij de verkoop als aankoop, voornamelijk in de regio Voorne-Putten.

Agrarische taxatie

Wij hebben tevens ervaring met het taxeren van agrarisch en landelijk vastgoed. De taxatie wordt uitgevoerd door een NVM register-taxateur, conform de European Valuation Standards (EVS). Dat is uw zekerheid voor een marktconforme en realistische taxatie van uw agrarische object.

Bent u op zoek naar een professionele agrarische NVM makelaar voor de verkoop of taxatie van uw object? Maak een afspraak met Lobs Makelaardij.

Verkoop, verhuur en taxatie bedrijfspanden

Uw professionele bedrijfsmakelaar

Lobs Makelaardij heeft ruime ervaring met de verkoop, verhuur en taxatie van bedrijfsonroerendgoed (bog), zoals kantoorpanden, bedrijfsloodsen en winkelruimtes. Wij denken graag met u mee voor de meest rendabele oplossing binnen actuele thema’s, zoals leegstand en transformatie. Ook starters bieden wij graag een helpende hand in hun zoektocht naar de juiste bedrijfshuisvesting.

TMS bedrijfstaxatie

Ook voor de professionele taxatie van uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij treden graag op als adviseur en kennispartner voor de juiste waardering van uw bedrijfsobject. Speciaal voor commercieel vastgoed werken wij met het Taxatie Management Systeem (TMS). Dat is uw garantie voor een betrouwbare taxatie tegen de juiste marktwaarde en optimale rendementssturing.

Bent u op zoek naar een professionele bedrijfsmakelaar voor de verkoop, verhuur of taxatie van uw kantoorruimte, bedrijfspand of loods? Maak een afspraak met Lobs Makelaardij.

Uw woning verkopen?

Van kijkers kopers maken

Bij Lobs Makelaardij halen wij alles uit de kast voor een succesvolle woningverkoop. Wij zijn pas tevreden als wij de juiste kandidaat voor uw woning hebben gevonden. Van verkoopopname en waardebepaling tot (online) woningpresentatie en de uiteindelijke verkoop: wij doorlopen het hele verkoopproces met uiterste precisie.

Onze NVM makelaars nemen uitgebreid de tijd voor u en de voorbereiding op de verkoop van uw woning. Wij zorgen er voor dat alle informatie over de woning bekend is zodat wij potentiële kopers tijdens de bezichtigingen op vertrouwde wijze alle ins en outs met betrekking tot de woning én de omgeving over kunnen brengen: kijkers worden graag kopers!

Uw vertrouwde NVM makelaar

Uw woning verkopen is niet zomaar iets. Daarom zoekt u een betrokken makelaar met verstand van zaken. Met meer dan dertig jaar ervaring hebben wij ons bewezen als een betrouwbare partner. Mede om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden zijn wij bovendien aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM): de belangrijkste makelaarsvereniging van Nederland, een lidmaatschap om trots op te zijn.

Diepgaande kennis van de woningmarkt, persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen de fundamentele basis van onze dienstverlening. Het belang van onze opdrachtgevers staat bij ons centraal. U profiteert van een vakkundig, eerlijk en helder advies. Dat staat als een huis!


De voordelen van verkopen via Lobs Makelaardij:

  1. Professionele en persoonlijke begeleiding gedurende het hele verkoopproces
  2. Actieve (online) markbenadering voor maximale zichtbaarheid
  3. Duidelijke afspraken en eerlijke tarieven
  4. Onafhankelijk deskundig advies en een reële waardebepaling
  5. Specialist in landelijk vastgoed

 

Uw woning verkopen via Lobs Makelaardij? Ervaar zelf de voordelen en maak een vrijblijvende afspraak.

Taxaties

Wanneer taxeren?

Een taxatie geeft u inzicht in de waarde van uw woning of commercieel vastgoed. Dit is onder andere nodig voor het verkrijgen van een hypotheek, financiering of wanneer u bijvoorbeeld uw bestaande hypotheek wilt oversluiten. In al deze gevallen staan wij u bij met een professioneel en deskundig advies. Wij taxeren niet alleen woningen en bedrijfsmatig vastgoed maar ook agrarisch en landelijk vastgoed.

Taxatierapport nodig?

Dan is Lobs Makelaardij het juiste adres voor u. Onze ervaren register-taxateurs kennen de (lokale) markt als geen ander en staan bekend om hun minutieuze aanpak. Zij zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Een gedetailleerde werkwijze resulteert in een weloverwogen taxatierapport, waarin al onze bevindingen zijn
vastgelegd.

In de huidige markt dienen vrijwel alle taxatierapporten ‘gevalideerd’ te zijn, het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) verzorgd hierbij voor ons de validatie.In het geval u een taxatie onder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) nodig  heeft dan wordt deze bovendien uitgevoerd conform de richtlijnen van het Waarborgfonds Eigen woningen (WEW). Dit zijn uw garanties voor de beste taxatie!

Heeft u een taxatierapport nodig? Speel op zeker en kies voor een NVM taxateur van Lobs makelaardij.