WIE ZIJN WIJ

Lobs Makelaardij o.g. B.V. is een dynamisch en modern makelaarskantoor gevestigd in het voormalige watergemaal ''De Klomp''. De locatie van het kantoor is uniek; omringd door polderlandschap, gelegen aan het Spui, maar zeer gemakkelijk te vinden aan de doorgaande Rijksstraatweg die Brielle met Hellevoetsluis verbindt. Ons kantoor bestaat uit een enthousiast team van medewerkers die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan; een ‘negen-tot-vijf-mentaliteit’ is ons hierbij geheel vreemd.

 Jeroen Harthoorn
Register Makelaar Taxateur

jeroen

Saskia van Oordt
Register Makelaar Taxateur

saskia

 Nienke Posthumus 
Assistent Register Makelaar Taxateur

Nienke

 

 Christine Prins
Commercieel medewerkster

Christine

Martine van Toledo
Commercieel medewerkster

martine

Maurice Hoogstra
Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Maurice

 

Het dienstenpakket van Lobs Makelaardij omvat de bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen, objecten met recreatieve doeleinden en bedrijfs- en agrarische onroerende zaken. Hiernaast vormt onze taxatiepraktijk een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening, zo verrichten wij taxaties voor diverse doeleinden. Beheer, bemiddeling bij huur en verhuur, maakt onze dienstverlening compleet.

Lobs Makelaardij is trots het NVM-logo te mogen voeren. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) staat voor deskundigheid en degelijkheid en mag zich met recht de grootste makelaarsorganisatie van Nederland noemen. Lobs Makelaardij is overwegend actief in de regio Voorne Putten & Rozenburg, evenwel voeren wij met regelmaat opdrachten uit op Goeree Overflakkee, Zeeland en omgeving Rotterdam. 


Zoekt u een vakkundig makelaarskantoor om uw belangen te behartigen? Neem dan contact op zodat wij u, uiteraard geheel vrijblijvend, kunnen informeren en adviseren over o.a. aankoop, verkoop en verhuur van onroerende zaken.