Molendijk 2
3216 LH ABBENBROEK
€ 695.000,- k.k.


Molendijk 2 (hoek Katerwaalsedijk) te Abbenbroek

Deze degelijke gebouwde vrijstaande woning ligt op een werkelijk schitterende locatie met een fraai uitzicht over de polder en staat op een perceel grond van maar liefst 8098 m² eigen grond!!! Buiten de fraaie ligging beschikt deze woning (bouwjaar: 1969) over een aangebouwde garage, tuin, schuur en grasland.

Indeling begane grond:
Hal/entree met de trapopgang. Moderne betegelde toiletruimte met wandcloset. Keuken (3 x 4,27m) voorzien van L-vormige keukeninrichting, voorts vaste kastruimte, een provisiekast met keldertje en de achterentree. Eetkamer (4,27 x 4,25 m). Aangrenzend de woon-/zitkamer (4,27 x 4,25m).
Garage (7 x 4,27m).

Indeling verdieping:
Overloop met toegang naar het platdakgedeelte (boven de garage). Betegelde badkamer uitgerust met een ligbad, wastafelmeubel en wandcloset. 3 Slaapkamers (respectievelijk 4,32 x 4,25 m, 4,32 x 3 m, 4,32 x 4,25 m).

Indeling zolderverdieping:
Overloop. Zolderkamer (5,5 x 4,35 m) met kantel/ en kopgevelraam. Zolderruimte/bergzolder (met de mogelijkheid om nog een slaapvertrek te creëren), voorts de opstelplaats van de c.v.-combiketel (1996).

Bijzonderheden:
Rondom de woning een fraaie siertuin. Schuur (11 x 5,25m) eventueel met de mogelijkheid tot paardenstalling, aangrenzend het perceel weiland van 5638 m². Tevens bestaat de mogelijkheid ± 400 m² aangrenzend weiland te pachten.

Extra Dossiers
Plattegrond
Soort object: woonboerderij
Perceeloppervlakte: 8098 m²
Woonoppervlakte: 200 m²
Aantal kamers: 6
Bouwjaar/-periode: 1969
Postcode: 3216 LH
Aantal Woonlagen: 3
Ligging: vrij uitzicht
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Berging Ja
Soort Berging: vrijstaand hout
Garage: Ja
Soort Garage: aangebouwd steen
Soort Dak: zadeldak

Isolatie

Verwarming: c.v.-ketel
Warm Water: c.v.-ketel
Bouwjaar: 1996

Tuin

Soort Tuin: tuin rondom
Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf