Veckdijk 3
3237 LT VIERPOLDERS
€ 298.000,- k.k.


'Zeer ruim en zeer geschikt voor grote gezinnen of, indien gewenst, de mogelijkheid van bedrijf / kantoor aan huis !'


Veckdijk 3 Vierpolders

In de dorpskern van het landelijke dorp Vierpolders gelegen ruim woonhuis (voormalig woon-/winkelpand, totale inhoud circa 750 m³ !) met inpandige garage, oprit en tuin. De achtertuin is op de zonzijde georiënteerd (zuidwesten) en uitgevoerd met een overkapping, terras, hobbykas (circa 18m²), verder is er royale parkeerruimte op eigen terrein geschikt voor meerdere auto’s (alsmede een eventuele caravan). Het bouwjaar van de woning ligt rond 1910, evenwel is in latere en recente jaren diverse malen verbouwd en verbeterd. Het geheel op een mooi perceel van 411 m² eigen grond.

Indeling begane grond:
Hal/entree alwaar de meterkast. Woonkamer (6,95x3,95m). Portaalruimte/gang (1,55x4,15m). Garage uitgevoerd met een elektrische kanteldeur. Portaalruimte (3,15x5,65m) aan de achterzijde van de woning met deur naar buitenplaats. Tuinkamer (4,4x3,25m) voorzien van dakkoepel. Voorts openslaande deuren naar de tuin. Wasruimte (2,35x2,9m) met de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine, voorts een douche, wasbakje en separate toiletruimte. Woonkeuken (5,3x4,85m + 6,95x3,2m) met verhoogd zitgedeelte, de trapopgang en de keukeninrichting voorzien van wandopstelling met vaatwasser, spoelbak met luxe kraan, cooker met 5-pitsgasfornuis & oven (ETNA) en een ruime voorraadkast.

Indeling verdieping:
Overloop met dakkapel. Zolderkamer (3,85x5,85m) met badhoek voorzien van ligbad, wastafel en handdoekradiator, voorts een kantelraam en vlizotrap naar de bergzolder. Gang (2,6x1,85 + 2,25x0,9m) met de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Ecomline Nefit ca. 2001). Kastruimte (2,5x1,7m). Een dubbele garderoberuimte. Slaapkamer (2,05x3,6m) met dakkapel. Hoofdslaapkamer (4,25x7m) voorzien van kopgevelraam en dakkapel.

Bijzonderheden:
Het object is voor meerdere doeleinden geschikt enerzijds voor wat betreft de bestemming (bestemmingswijziging op handen) van Gemengde doeleinden anderzijds voor wat betreft het grote volume.

Kortom, bent u op zoek naar een hele ruime woning eventueel met meerdere gebruiksmogelijkheden dan is dit uw kans ! Hierbij nodigen wij u dan ook graag uit voor een uitgebreide vrijblijvende bezichtiging.

Extra Dossiers
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Soort object: eengezinswoning
Perceeloppervlakte: 411 m²
Woonoppervlakte: 195 m²
Aantal kamers: 8
Bouwjaar/-periode: 1906-1930
Postcode: 3237 LT
Aantal Woonlagen: 2
Onderhoud binnen: redelijk tot goed
Onderhoud buiten: redelijk tot goed
Garage: Ja
Soort Garage: inpandig
Voorzieningen Garage: voorzien van verwarming, voorzien van elektra
Soort Dak: zadeldak

Isolatie

Verwarming: c.v.-ketel
Warm Water: c.v.-ketel
CV Ketel type: Ecomline HR Nefit
Bouwjaar: 2001

Tuin

Soort Tuin: achtertuin
Kwaliteit Tuin: normaal
Breedte Tuin: 1500 cm
Diepte Tuin: 800 cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf