Kerkplein 8
3211 AR GEERVLIET

€ 325.000,- k.k.
LET OP: WONINGRUIL IS BESPREEKBAAR

Kerkplein 8 Geervliet

Heeft u belangstelling voor deze woning, maar heeft u uw woning nog niet verkocht en ziet u op tegen het risico van dubbele woonlasten? Dan is verkoper wellicht bereid tot woningruil, zo is uw eigen woning ook direct verkocht.
Informeer naar de mogelijkheden of neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Op prominente locatie, in de dorpskern gelegen totaal gerestaureerd half vrijstaand woonhuis (voormalig dorpshuis: ± 1849) met dakterras op circa 120 m² eigen grond. Het object heeft vele karakteristieke kenmerken en is dan ook een Rijksmonument, ( zowel beschermd monument als beschermd stads- of dorpsgezicht). Ideaal voor diegenen die graag een winkel-/ praktijk- of kantoorruimte aan huis wensen, (kleine) zelfstandigen of mensen die op zoek zijn naar een bijzonder ruime woning (het totale object omvat ca. 600m³ !). Dit bijzondere woon-/winkelobject, is goed onderhouden en beschikt o.a. over een beschut dakterras.


Indeling begane grond:
Ruime entree met openslaande deuren en geheel glazen hal (2 x 2m). Woonkamer/kantoorruimte
(6 x 6,1m) met de trapopgang en de meterkast, voorts een schitterende raampartij. Semi-open keuken (2,4 x 3m) moderne inrichting voorzien van vaatwasser, koelkast en magnetron. Eetkamer/kantoor (4,8 x 3m) eveneens met schitterende raampartij. Slaapkamer/kantoor (3,4 x 3m). Portaal met achter entree, garderobe, voorts de toiletruimte met hangend toilet en fontein.

Indeling verdieping:
Overloopruimte met vaste kasten. Badkamer (2,6 x 3m) v.v. Grohe douchegarnituur, duoblok en wastafelmeubel, eveneens de aansluiting voor de wasmachine. Royale slaapkamer (6/4,75 x 5,55 m) met toegang tot een beschut dakterras (± 15m²) op het zuiden. Slaap-/hobbyruimte (± 20 m²) alwaar de technische-/stookruimte.

Bijzonderheden:
De gehele woning is voorzien van laminaat (projectvloer). Woning beschikt aan de achterzijde over een bergruimte (8,1 m²). Thans in gebruik als kantoor/bedrijf.

Kortom: een zeer ruim en bijzonder woon-/winkelobject wat voor diverse doeleinden kan worden aangewend. Graag nodigen wij u hierbij uit voor een uitgebreide bezichtiging.

Extra Dossiers
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Afdrukken
Soort object: herenhuis
Perceeloppervlakte: 105 m²
Woonoppervlakte: 140 m²
Aantal kamers: 5
Bouwjaar/-periode: -1906
Postcode: 3211 AR
Aantal Woonlagen: 2
Ligging: in centrum
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Berging Ja
Soort Berging: inpandig
Voorzieningen Berging: voorzien van elektra
Garage: Nee
Soort Garage: geen garage
Soort Dak: schilddak

Isolatie

Verwarming: c.v.-ketel
Warm Water: c.v.-ketel
Bouwjaar: -1906

Tuin

Soort Tuin: zonneterras
Kwaliteit Tuin: normaal
Breedte Tuin: 350 cm
Diepte Tuin: 420 cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf