Dijkweg 0 ong
3223 LD HELLEVOETSLUIS

€ 300.000,- k.k.
'Op goede dingen dient men te kunnen wachten, wordt uw geduld dan nu ook hierbij beloond?'

Dijkweg (nabij huisnummer 10) Hellevoetsluis

Hoewel dun gezaaid komt het gelukkig toch nog voor!
In tegenstelling tot de vaak krap bemeten bouwkavels, mogen wij u hierbij nl. dit zeer ruime (aanstaande) bouwkavel van circa 1.211 m² (!) te koop aanbieden.
Op deze aantrekkelijk locatie wordt u de kans geboden de bouw van uw gedroomde landhuis of villa te realiseren!

Locatie:
Het perceel is gelegen aan de Dijkweg ter hoogte van / achter de geliefde jonge woonwijk Ravense Hoeck, niettemin kenmerkt de locatie zich door een landelijk karakter: d.w.z. diverse woonboerderijen in de nabijheid en een open ruimte met veel groen.
De locatie biedt u o.a. zeer gunstige ontsluiting op o.a. de (noordelijke randweg) Nelson Mandelalaan, provincialeweg N-57, A-15 (op circa 8 km). Zo bedraagt de reistijd per auto vanaf uw voordeur tot aan 'hartje Rotterdam' circa 35 a 40 minuten.

Bijzonderheden/ bouwindicatie:
Op deze locatie wordt ingestemd met de bouw van een vrijstaand woonhuis met een aan het aangrenzende woonhuis (Dijkweg 10) verwant karakter; d.w.z.: in overeenstemming met de landelijke bebouwing aan de Dijkweg. Als indicatie geven wij u mee dat het aangrenzende woonhuis een volume heeft van maar liefst (circa) 1.000 m³ !
Behoudens het voormelde zijn door de gemeente overige aandachtspunten voorgelegd (deze aandachtspunten/ voorwaarden zullen aan geïnteresseerden op aanvraag toegezonden worden).

Kortom, een zeer royale vrijstaande woning op een ruim bemeten kavel passend bij het beeld van uw droomwoning!
Mocht hierbij uw belangstelling gewekt zijn dan nodigen wij u uiteraard graag uit uw nieuwbouwplannen aan ons voor te leggen, deze met u te bespreken en u hierover te adviseren.

Extra Dossiers
Plattegrond
Perceeloppervlakte: 0 m²
Woonoppervlakte:
Bouwjaar/-periode:
Postcode: 3223 LD
Garage: Nee

Isolatie


Tuin

Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf