Oostdijk 29
3224 AK HELLEVOETSLUIS
€ 339.000,- k.k.


CHARMANT VRIJSTAAND INSTAPKLAAR
Luxe en instapklaar vrijstaand woonhuis, dit is een woning om nieuwsgierig naar te zijn! Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Oostdijk 29 te Hellevoetsluis

Sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan de nostalgische Oostdijk. Een autoluw dijkje waar het verkeer niet voorbij raast, een rustige groene omgeving met parkeerplaats voor eigen deur.
Op 2 minuten loop afstand van het grote winkelcentrum van Hellevoetsluis. De woning is dan ook op een nostalgisch stukje van de Oostdijk gelegen. De woning werd rond 1900 gebouwd en is in recente jaren sterk verbeterd en gemoderniseerd, maar wel met behoud van diverse authentieke details.

Indeling begane grond:
Overdekte entree via karaktervolle voordeur met oude elementen, zoals deurluikjes is de hal/entree bereikbaar alwaar de meterkast en trapopgang, voorts een authentieke tegelvloer. Sfeervolle woonkamer en suite voorzien van houten vloer. Tussenkamer/kantoorruimte voorzien van vaste kastruimte. Ruime woonkeuken voorzien van luxe keukeninrichting uitgevoerd in 2 wandopstellingen, waarvan een o.a. met 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak, voorts t.p.v. de 2e wandopstelling o.a. een koelkast en combi-magnetron. Portaalruimte met toegang tot de toiletruimte en bergruimte onder de trapopgang.
Aangebouwde schuur (bouwjaar: vermoedelijk 1977) voorzien van elektra en betonnen vloer, voorts de aansluitingen t.b.v. de wasmachine en toegang tot de tuin.
Indeling 1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, oorspronkelijke bedstede en vaste kastruimte. Op de overloop liggen er mogelijkheden om indien gewenst een extra (slaap)kamer te creëren, de bedstede kan hier een verrassende aanvulling op zijn. Vanaf de overloop is eveneens de bergruimte boven beide slaapkamers te bereiken.
Badkamer v.v. originele scheepsvloer, douche, dubbele wastafel, toilet en Velux-kantelraam.
Hoofdslaapkamer aan de voorzijde v.v. kastenwand en bergruimte. Slaapkamer aan de achterzijde van de woning voorzien van vaste kastruimten.

Diverse:
Sfeervolle en rustig gelegen tuin o.a. voorzien van houtopslag en zij-uitgang. Via de zijkant van de woning is de kelder onder de woning te bereiken, het geheel is een verrassende ruimte, o.a. geschikt als bergruimte.
Het object beschikt over een stijlvolle mansardekap, met diverse authentieke details zoals o.a paneeldeuren, originele (grote) schuiframen (deels voorzien van dubbel glas en deels met voorzetramen) en hoge plafonds, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel, originele bedstede en authentieke tegelvloer in hal.


Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Extra Dossiers
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Soort object: eengezinswoning
Perceeloppervlakte: 193 m²
Woonoppervlakte: 109 m²
Aantal kamers: 4
Bouwjaar/-periode: 1900
Postcode: 3224 AK
Aantal Woonlagen: 2
Ligging: beschutte ligging
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Berging Ja
Soort Berging: aangebouwd steen
Voorzieningen Berging: voorzien van elektra
Garage: Nee
Soort Garage: geen garage
Soort Dak: mansarde dak

Isolatie

Verwarming: c.v.-ketel
Warm Water: c.v.-ketel
CV Ketel type: Remeha Avanta HR
Bouwjaar: 2008
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
voorzetramen

Tuin

Soort Tuin: achtertuin, voortuin, zijtuin
Kwaliteit Tuin: verzorgd
Breedte Tuin: 800 cm
Diepte Tuin: 900 cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf