Dijckpotingen 15 B
3237 AK VIERPOLDERS
€ 125.000,- k.k.


Dijckpotingen 15b Vierpolders,

Let op meerdere gebruiksdoeleinde mogelijk! Momenteel heeft het object niet de functie woonruimte. Koper dient zicht te realiseren dat er een nodige investering zal moeten worden gedaan om de ruimte om te vormen tot woonruimte. Alsmede dient de vereniging van Eigenaren toestemming te verlenen voor een toekomstig gebruik.

Gelegen in de gezellige dorpskern Vierpolders! Een ruim object gelegen in de plint van een appertementencomplex met diverse gebruiksmogelijkheden. Deze winkelruimte is gelegen aan de centrale doorgaande weg van Vierpolders en heeft daardoor een prima zichtligging. Op zeer korte loopafstand van de voorzieningen zoals de buurtwinkel, dorpscentrum en een kapperzaak. Op de ruimte is de bestemming (GD) gemengde doeleinden gevestigd wat meerdere gebruiksdoeleinden mogelijk maakt!

Indeling:
Entree via de centrale deur aan de voorgevel van het object. Eenmaal binnen stapt u in de voormalige winkelruimte. Aan de voorzijde bevind zich de meterkast (16 groepen, aardlekschakelaar en hoofdschakelaar). De voormalige winkelruimte is voorzien van een plavuizenvloer en een systeemplafond. Aan de achterzijde bevind zich een opslagruimte, koelcel, kantine voorzien van keukenblok, wandopstelling, boven en onderkasten en RVS aanrechtblad en de sanitairruimte, volledig betegeld, voorzien van toilet en wastafel. Via de achterdeur kunt u naar de aan de achterzijde gelegen buitenruimte.

Bijzonderheden:
Is onderdeel van de vereniging van eigenaren "Dijckpotingen". Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Vierpolders en heeft de bestemming "Gemengde doeleinden". Dit maakt meerdere doeleinden mogelijk echter wel in samenspraak met de VVE. Binnen deze bestemming zijn de volgende gebruiksdoeleinden mogelijk.

- Bedrijven, voor zover genoemd in de milieucategorie 1 en 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten
- Dienstverlening
- Kantoor
- Maatschappelijke voorzieningen
- Wonen
Perceeloppervlakte: 0 m²
Woonoppervlakte: 131 m²
Aantal kamers: 1
Bouwjaar/-periode: 2001-
Postcode: 3237 AK
Aantal Woonlagen: 1
Ligging: in centrum
in woonwijk
Onderhoud binnen: redelijk
Onderhoud buiten: redelijk
Garage: Nee
Soort Garage: geen garage

Isolatie

Verwarming: c.v.-ketel
Warm Water: c.v.-ketel
Bouwjaar: 2001-

Tuin

Soort Tuin: geen tuin
Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf